Вообичаено интернет е ужасно место за барање на помош од заедницата, но овојпат интернет заедницата му помогна на еден татко да пронајде чаша за неговиот 14 годишен син. #ICYMI More joy for @GrumpyCarer, thanks to @tommeetippee_UK #CupForBenhttps://t.co/AV8LjF9qDz pic.twitter.com/RXPoylmfAs — ITV News Tyne Tees (@itvtynetees) November 29, 2016 Проблемот на Марк Хантер од Девон, Англија е […]

Прочитај повеќе