Cultivate е апликација која би можеле да ви помогне еднаш-засекогаш да преземете здрава иницијатива и она што сте го започнале да го завршите. На пример, доколку имате некоја активност што треба да ја правите на дневно, неделно, месечно, или годишно ниво, можете да засадите билка во саксија. Потоа, во зависност од тоа колку пати сте […]

Прочитај повеќе