E-Engagement го најави последниот настан кој треба да ја зaокружи нивната активност за 2015 година. Конференцијата ќе се одржи на 12 декември, а на неа ќе се обратат повеќе говорници во Telekom Innovation Center. Конференцијата е поделена во четири тематски дела: е-Гужва, е-Бизнис, е-Опкружување и е-Одговорно општество. Посетителите ќе можат да проследат четиринаесет говори oд […]

Прочитај повеќе