Surface Studio; нов Surface Book; Paint 3D; Windows 10 Creators Update се само дел од презентациите кои Microsoft ги имаше вчера на својата конференција во Њујорк, САД. Компанијата овој пат се чини дека потполно е фокусирна на привлекување на дизајнерите и уметниците кои традиционално се корисници на Apple. Хардвер Иако се очекуваше новиот сè-во-едно компјутер од […]

Прочитај повеќе