Иако никој не го сака, се чини дека Creation Club е тука да остане. По релативно контроверзниот почеток со Fallout 4, следната игра која ќе имплементира продавање модови ќе биде Skyrim. Првиот од таквите модови ќе биде Survival Mode, а ќе воведе потреба за храна, одмор и соодветна подготовка за излегување на крај со предизвикувачките временски […]

Прочитај повеќе

Издавачката куќа Bethesda, најдобро позната по серијалите The Elder Scrolls и Fallout не сака да се помири со поразот кој произлезе од фијаското од 2015 година и повторно започна со продавање модови, овој пат не директно преку Steam, туку преку нивната интерна продавница – Creation Club. „Со нови предмети, способности и гејмплеј механики создадени од […]

Прочитај повеќе

По краткиот и неодоливо симпатичен вовед со децата од развојните тимови на Bethesda, Пит Хајнс ја нападна сцената со храбри ветувања за исклучително продуктивна година каде ќе се најде за секого по нешто. Целата Е3 конференција на Bethesda! Преку Bethesdaland, цртаниот водич во форма на карневал, игрите почнаа да се редат. Bethesda најави две VR […]

Прочитај повеќе