Crackdown 3 е една од нај очекуваните игри. Претпоставуваме дека таквото нешто се должи и на долгата историја од чести одложувања. По прв пат, играта беше најавена на Е3 настанот од 2014 година. По неколку задевања и одложувања, Microsoft се заколна дека Crackdown 3 ќе ја здогледа светлината на денот во февруари 2019 година. Со […]

Прочитај повеќе

Скоро 50 игри беа прикажани на конференцијата на Microsoft, за време на овогодишниот Е3 настан. Во продолжение ви ги прикажуваме не само најинтересните 10, туку и сè останато што ги нападна големите екрани. 10. Battletoads се  враќа по цели 30 години Сосема е во ред доколку не се сеќавате на Battletoads. Иако играта излезе дури […]

Прочитај повеќе

Kои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, четириесет и трето издание. Planet of the Apes: Lost Frontier е нова игра чија приказна се поставува некаде помеѓу вториот и третиот филм. Од студиото FoxNext Games се очекува да ви се дозволи да имате контрола врз клучните […]

Прочитај повеќе