Google го смени алгоритмот за рангирање на страниците со цел повеќе резултати од пребарувањата да бидат со повисок квалитет, промената ќе опфати големи 11.8% од сите резултати, но просечниот корисник нема да ги забележи разликите, односно ќе добие поквалитетни резултати.

Прочитај повеќе