Оваа недела беше преполна со презентации на хардвер од нови процесори, графички процесори, лаптоп компјутери, па сѐ до нов Amazon Echo и iRobot правосмукалка. Секако главна причина за најголем дел од најавите е Computex 2019, еден од најголемите саеми за компјутери и електроника. Intel Веројатно ова е еден од најчудните лаптопи кои сме ги виделе […]

Прочитај повеќе

Над четири години развој и 200 прототипи и беа потребни на Noctua да ги претстави најдобрите вентилатори за компјутери. Новата серија е најтивка и најцврста досега, а компанијата ги претстави на Computex. Најважен елемент во новата серија на вентилатори е самиот материјал од кои се изработени. За разлика од најголем дел од останатите  вентилатори кои се изработени […]

Прочитај повеќе