Видеоиграта на српското студио Moonburnt, COLUMNAE: A Past Under Construction успешно ја заврши својата kickstarter-кампања. Во текот на кампањата играта собра 41.000 евра, од над 1.000 поддржувачи. Играта веќе надмина уште еден предизвик, откако претходно успешно ја заврши Steam Greenlight кампањата. Дејствието на играта е сместено во „steampunk“ универзум во свет во кој по катастрофален […]

Прочитај повеќе