Killing Floor 2 е излезена веќе неколку години, но надополнувањата за оваа ко-оп пукачка игра и понатаму се со ист интензитет. Killing Floor 2: Infinite Onslaught е надополнување кое ќе ви дозволи да се втурнете во бескрајни пресметки со надалеку симпатичните зомби-чудовишта. „Предизвикајте ги неуморните бранови од Зед кои стануваат попредизвикувачки со секој нареден бран, […]

Прочитај повеќе