Cluster e одлична алатка за управување со табови од вашиот Chrome прелистувач. Можете да распределувате отворени табови, да ги сочувувате сесиите кои сте започнале на некои од нив, па дури и да ги паузирате табови за да не влечат меморија. Точно така, Cluster визуелно ги прикажува јазичињата на горната лента од прелистувачот, но ја отстранува […]

Прочитај повеќе