Конечно по речиси цела година, популарната аудио друштвена мрежа ClubHouse е достапна и на корисниците на Android. За жал барем засега единствено за корисниците од САД, и сè уште единствено со покана. Добра вест е дека ова е последната фаза пред поширока достапност за апликацијата. Лоша вест е дека и натаму нови корисници на ClubHouse […]

Прочитај повеќе

Најпопуларната нова друштвена мрежа ClubHouse наскоро ќе добие конкуренција. Facebook и Reddit претставија свои верзии на аудио друштвени мрежи кои ќе бидат сериозна конкуренција. Главните причини кои може да донесе проблеми за ClubHouse се заедниците кои веќе постојат на Reddit и на Facebook. Проблем за ClubHouse е и падот на нови корисници на платформата. Секако […]

Прочитај повеќе

Најновата и најинтересна друштвена мрежа во моментов Clubhouse е пред куп предизвици поврзани со приватноста. Покрај дел од другите пропусти снимањето на разговори ќе биде и најмал пропуст. За среќа бројот на корисници е релативно мал, па платформата може да ги надмине овие проблеми пред да продолжи со уште поголемо ширење. Одлична листа на сите […]

Прочитај повеќе

Најновата и најинтересна мрежа во моментов – Clubhouse, полека започнува да го зголемува бројот на корисници. Иако сè уште се ексклузивно на iPhone, последниве две недели Clubhouse го удвои бројот на корисници. Во период од 1 до 16 февруари бројот на корисници на Clubhouse порасна од 3,5 милиони на 8,1 милиони. Бројот на преземања за […]

Прочитај повеќе

Facebook, Twitter, Instagram и Snap без сомневање се најголемите друштвени мрежи во моментов, но во целиот сектор како одамна да недостасува некаква свежина. За жал кога друштвените мрежи се во прашање и натаму сè почнува и завршува со Facebook… Покрај сите проблеми и контроверзии Facebook и натаму е најголемата друштвена мрежа во светот – на […]

Прочитај повеќе