Со Evernote можете да си ги соберете сите информации кои ви се интересни, да си ги складирате на страна и да ги прочитате и искористите кога сакате. Интересно е што сервисот може да се користи со друштвени мрежи, мобилни, веб сајтови и да фаќате забелешки и тоа видео, слики, текстови, аудио … сè што сакате […]

Прочитај повеќе