Бизнис тренинг центарот Clear View организира бесплатно 2 часовно предавање за интернет маркетинг, кое ќе го води Дарко Булдиоски од NewMedia MK и основач на AllWeb.mк. Предавањето е наменето за сите со претприемачки дух кои сакаат да научат како да го користат интернетот и сите нови алатки за да останат во чекор со своите корисници. […]

Прочитај повеќе