Disk Clean-up е долго-годишна алатка на Microsoft која е задолжена за бришење непотребни фајлови од вашиот хард диск. Со елиминација на привремени фајлови, Internet cache податоци, како и непотребни апликации, перформансите на вашиот систем можат да се подобрат. Microsoft планира да го пензионира Disk Clean-up и да не го вклучува во идни верзии на Windows […]

Прочитај повеќе