Во месецот февруари се очекуваат триесетина исклучително квалитетни игри. Ни конзолите нема да бидат запоставени и гејмерите конечно ќе можат да се втурнат во EA Sports UFC 3 и да ја издвојат ултимативната победа во рингот. Екслузивно за PS4, ќе се појави надградената верзија на PS2 хитот, Shadow of the Colossus, а истиод ден ќе […]

Прочитај повеќе

До сега, тимот зад Civilization VI ги удостојуваше фановите со помали DLC содржини, но првата голема експанзија се заканува да го преземе вашето слободно време побрзо отколку што би можеле да се надевате. Civilization VI: Rise and Fall ќе излезе на 8.февруари и ќе донесе осум цивилизации и девет нови лидери, како и бројни и […]

Прочитај повеќе