Првите примероци на македонска Kickstarter игра на табла Small Star Empires пристигнаа во Archona Games и веќе може да видите „unboxing“ видео, но нема подобар начин да се прослави играта од турнир! Првиот турнир во Small Star Empires ќе се одржи денес во холот на Cineplexx во City Mall, и ќе биде дел од премиерата […]

Прочитај повеќе

Десетина дена по светската премиера, но сепак еден ден пред американската премиера, хероите на Warcraft доаѓаат во Македонија. Филмот ќе биде емитуван во Cineplexx, а првата претстава е закажана за 9 јуни од 20:00 часот. Со оглед на тоа дека најавите за филм Warcraft се стари речиси колку и World of Warcraft, можноста за конечно […]

Прочитај повеќе