Children of Morta е една од најдобрите акциони игри со ретро инспирирана графика, трогателна приказна за харизматично семејство и уникатни roguelike елементи. Комбинацијата од овие три работи понуди исклучително интересна формула која со часови нè држеше прилепени до екранот. Токму поради тоа, со нетрпение го чекавме излегувањето на првото посодржително DLC за играта. Ancient Spirits […]

Прочитај повеќе