Во случај да ви е преку глава од плеерите кои секојдневно ги користите, CherryPlayer може да се наметне како повеќе од достојна алтернатива. Се работи за алатка која се одликува со импресивно долга листа од поддржани формати. Згора на тоа, не дискриминира ниту во поглед на стримување содржини, ниту во поглед на IPTV. Од главниот […]

Прочитај повеќе