Snapchat е една од ретките платформи каде обичната интеграција на функции е всушност возбудлива вест за корисниците. Мрежата им претстави на своите 100 милиони активни корисници нов Chat 2.0 функција за споделување на текст, видео и стикери, во кое сега се вклучени и видео повици. Сервисот ја потврди својата определба, Chat 2.0 да биде најдобриот […]

Прочитај повеќе