Стартапите се убаво и возбудливо друштво, вели Дејан. Креативни луѓе кои работат на иновативни идеи, но кога ќе се соочат со практичен проблем тие тука се збунуваат. А такви проблеми ги чекаат веднаш од моментот кога ќе основаат компании. Го запознав Дејан Алексов на coworking настанот Funky Friday каде и двајцата имавме иста мисија – […]

Прочитај повеќе