Секако ќе има многу интересни вести од CES кога телевизорите се во прашање. Сепак најинтересната вест досега од саемот за електроника е дека Apple ќе го отвори iTunes за Android телевизорите. Засега ова го најави единствено Samsung, иако изгледа речиси неверојатно дека и други партнери нема во иднина да добијат апликација за своите уреди. На […]

Прочитај повеќе

Почетокот на годината е резервиран за саемот за електроника кој секоја година се одржува во Лас Вегас. Најверојатно најинтересните уреди кои може да се видат за жал често не се дел од големите компании. Благодарение на MacRumors може да ѕирнеме каква е атмосферата кај производите кои не се дел главната сцена. Презентациите и уредите на […]

Прочитај повеќе