Без сомневање Мартин ќе ве информира детално за сè што ќе се случува на E3 и ќе може да видите повеќе детали за секоја од најавите. Сепак најавата за Cyberpunk 2077 заслужува и посебен простор. Новата игра на креаторите на Witcher изгледа неверојатно. А, еве како публиката реагираше на видеото:

Прочитај повеќе

Серијалот The Witcher добива телевизиска серијa! Netflix се изјаснија дека телевизиското шоу ќе биде базирано на книгите на полскиот автор Андреј Сапковски. Ваквата сага е сместена низ осум книги и е главната инспирација за трилогијата од The Witcher игрите, на полското студио CD Projekt Red. Сите трејлери од The Witcher 3 на едно место Според […]

Прочитај повеќе