Креаторот на Star Trek, студиото CBS, објави дека имаат договор за емитување на новите епизоди со Netflix. Серијата ќе биде емитувана истовремено во 188 држави, сите во кои Netflix има дозвола за емитување, во кои е вклучена и Македонија. За целиот свет серијата ќе биде достапна ексклузивно на Netflix, а единствен исклучок се Канада и САД, […]

Прочитај повеќе

Ештон Качер си ја користи новата улога во хит серијата Two and a Half Men (тој го замени Чарли Шин), за да ги рекламира интернет компаниите во кои има инвестирано. Се разбира поради овој потег веќе има проблеми со телевизиската куќа CBS. Многумина го знаат Ештон Качер како глумец од претежно комедии и не се свесни […]

Прочитај повеќе

 
Во печатеното издание на Enterteinment Wealky на 18 септември ќе се појави видео реклама на CBS и Pepsi Max. „Ова реклама наречена „првата VIP (видео во принт) промоција“ работи како оние аудио честички. Кога ќе ја отворите страната, се појавува мал екран вметнат меѓу страните“ пишува Wired.

Прочитај повеќе