Друштвената мрежа за бизнис контакти LinkedIn објави неколку новости за компаниските профили. Овие профили првпат беа објавени во април и овозможија компаниите да имаат свој сопствен профил со можност корисниците да ги следат информациите од таа компании. Сега по успешниот старт – се креираа 1 милион компаниски профили – LinkedIn воведува неколку нови опции.

Прочитај повеќе