Студиото коe направи една од најдобите видеоигри во 2016 година, Firewatch, сега е дел од Valve. Студиото Campo Santo ја потврди веста на својот блог. Она што најверојатно е најважно е дека нема промени, и според најавите Valve нема да има влијание врз работата на студиото.  Секако Campo Santo ќе биде под Valve. Она што […]

Прочитај повеќе

Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, дваесет и четврто издание. The Division најави две проширувања во втората година од нејзиното постоење. Додатоците ќе се посветат само на заеднички PvE активности од повторлив карактер и нема да се со нови мисии во приказната. Првото проширување […]

Прочитај повеќе