По неможноста глобално да се прифати најновата Call of Duty: Infinite Warfare, издавачите на еден од најпознатите FPS шутери решија да се вратат на корените и, по кратко задевање на официјалниот сајт, го споделија и следниов трејлер за Call of Duty: WWII. Според авторите, Call of Duty: WWII го комбинира „препознатливиот напнат и насилен гејмплеј […]

Прочитај повеќе