Од излегувањето на играта во 2015 па до сега, мрежното играње во Call of Duty: Black Ops 3 значително се прошири за сопствениците на сезонската пропусница. Со вклучување четири нови мапи, последното проширување само се надоврзува на досегашното искуство. Мапите кои ќе ги најдете во Salvation се Citadel, Micro, Outlaw и Rupture. Првата мапа се […]

Прочитај повеќе