Порано или подоцна, доаѓа време кога сте презаситени со моментниот изглед на Windows 10 и барате одредени промени. Многумина корисници, обично се презадоволни со едноставно менување на десктоп темата преку десек клик било каде на позадината и избирање personalize, па themes. Но, одредени корисници бараат потемелно освежување и целосна замена десктопот, така што се менува […]

Прочитај повеќе