Наместо CableTel сега во Македонија ќе го имаме Blizоo. Компанијата ќе нуди оптичка врска преку која ќе пренесува аналогна и дигитална телевизија, брз интернет-пристап и фиксна телефонија. Oфицијалното појавување на пазарот на брендот е закажано за 14.11, понеделник, а понудите, услугите и продажните салони ќе бидат стартувани веднаш низ Македонија. Тоа што ќе го нуди […]

Прочитај повеќе

Повеќе интернет сообраќај. Побрз и побрз. Помал пинг. Ова е сон за интернет конекција на сите „хардкор“ интернет корисници кои интензивно споделуваат фајлти додека гледаат видеа на еден екран, на друг гледаат интернет телевизија, а на трет играат онлајн игри … се во исто време, без да мрдне! :P

Прочитај повеќе