Ulo е паметна камера за надзор која комуницира со сопственикот преку изразот на „лицето“. За разлика од најголемиот дел на камери за надзор, Ulo комуницира преку апликација на паметен телефон директно со сопственикот. „Најголем дел од гримасите кои ги правиме се речиси идентични за сите култури. Јазикот на очите е една од најмоќните алатки за […]

Прочитај повеќе