Незадоволните корисниците се побунија на одлуката на еден од најпопуларните торент клиенти uTorrent да воведе реклами. Торент клиентот објави на својот форум дека разгледува рекламирање како можност за собирање средства, но по бунтот uTorrent делумно ја промени одлуката и ги промени рекламите во незадолжителни. Спонзорираните торенти сè уште ќе се појавуваат во листата, но корисниците ќе бидат во […]

Прочитај повеќе