Неделава, гејмерите имаат повеќе од одлични можности да ја збогатат нивната колекција со пакети од квалитетни ААА и инди игри. Humble Bundle нападна со The Humble Capcom X SEGA X ATLUS Bundle каде по цена од еден долар ги добивате Rollers of the Realm, Zeno Clash 2, Sonic Adventure 2, Bionic Commando и Citizens of Earth. […]

Прочитај повеќе

Креаторите на BitTorrent креираа нов мултимедијален формат наречен Bundle кој групира повеќе содржини видео, звук и слика, кои се групирани во еден торент фајл. „Што ако продавницата е во албумот, наместо албумот во продавницата? Што ако секоја содржина може истовремено да биде и флаер, но и самостојна продавница? Што ако можете да ставите код на […]

Прочитај повеќе

Скратувачот на линкови Bit.ly овозможи собирање неколку линкови во едно „купче“, што ќе помогне да споделите колекција линкови со еден линк.

Прочитај повеќе