Април можеби е најсуровиот месец, но она што Т. С. Елиот не знаел, е дека таквото нешто никако не се однесува на гејмерите кои по бројните мартовски игри, имаат нов месец за повторно губење во дигиталниот свет. Сурово или не, овогодинешниот април ќе ви дозволи одново да се запознаете не само со Bulletstorm: Full Clip […]

Прочитај повеќе

Bulletstorm: Full Clip Edition e римејк на истата игра од 2011 година. Тоа значи дека нема никакви промени во приказната, и понатаму играте со Грејсoн Хант кој, откако ќе се најде на напуштена планета ќе биде соочен со избор дали да си ја задоволи својата желба за одмазда или пак да му помогне да преостанатиот […]

Прочитај повеќе