Македонскиот провајдер на софтвер за спортско обложување и еден од глобалните лидери во „iGaming” индустријата, BtoBet, со лансирање на својот прв бренд на платформата Aspire Global, го прошири своето присуство на пазарот во Обединетото Кралство. По консолидирањето со групацијата Aspire Global, годинава, во рамки на партнерството, BtoBet го претстави BetTarget, првично наменет за ирскиот пазар. […]

Прочитај повеќе