Кога имате потреба да ја намалите светлината на мониторот , можете да го направите тоа диретно преку физичките копчиња на самиот монитор или преку Windows 10, така што ќе кликнете во полето со известувања кое се наоѓа во десниот долен агол од лентата со задачи и го поместувате лизгачот за светлина. Ова се двата стандардни […]

Прочитај повеќе