Купувачите и фановите на Apple се навикнати на некакви повисоки стандарди кога се во прашање производите на компанијата. Сепак ниту оваа компанија не е имуна на по некоја глупост при надградбите. Токму таков е случајот со надградбата на оперативниот систем watchOS 5.1. Дел од сопствениците на Apple Watch на чии часовници е надграден оперативниот систем […]

Прочитај повеќе