Корисникот ако користи една апликација ќе користи и други, и затоа е потребна една виртуелна валута за да се користи со апликациите, вели Брет Тејлор, за развој на технологија (CTO) на Facebook и поранешен шеф на FrindFeed, во интервју за InsideFacebook .

Прочитај повеќе