Ангажирањето на политичките партии на друштвените мрежи е интересно нешто бидејќи мрежите нудат можност за директни контакти, за коментирање, разговор, споделување информации со граѓаните… Но, за жал, во моментот се се сведува на кој колку фанови има…

Прочитај повеќе

<Надополнето 28.10.10:> На YouTube се појави уште едно видео поврзано со аферата „Надеж“, односно видео за документите во кои се разговара за ПР стратегијата. И овојпат видеото е закачено од анонимен корисник кој се регистрирал на YouTube истиот ден, 27.10, кога е закачено видеото. </надополнување>

Прочитај повеќе

Надополнето: Tекстот за Бранко Црвенковски веднаш беше поправен откако се дозна дека се објавени лажни информации.

Прочитај повеќе