Претходно пишував за колку е важно пребарувањето во реално време и како лесно ја шири информацијата. Се обидував да го објаснам преку примери. Еве уште еден пример. Имено околу 15 часот и 30 минути прочитав порака на Twitter.

Прочитај повеќе