Инвестицискиот фонд South Central Ventures кој има канцеларии и во Скопје, објави дека инвестираа 700.000 евра во српскиот стартап, City Expert, за кој веруваат дека ќе го раздвижи пазарот на недвижности. City Expert има сервис преку кој ќе се изнајмува и купува на станови и куќи без провизија. Компанијата првично планираше заработката од корисниците да ја […]

Прочитај повеќе