BookmarksView е рeлативно нова алатка на одамна докажаното студио – NirSoft. Се работи за апликација која ви дозволува да добиете пристап и да управувате со сите ваши омилени страни до сите ваши прелистувачи, сè од едно место! BookmarksView целосно ги поддржува сите прелистувачи кои се засновани на Chromium и ќе дозволи екстракција на омилени страни […]

Прочитај повеќе

Bookmarks, односно листа со страни кои често ги посетувате, знаат значително да ги забрзаат нашите прелистувачки навики, но можеби се наоѓате во ситуација каде не сакате останатите корисници на компјутерот да ги знаат вашите омилени страни. Во таква ситуација, потребно е да ги употребите неколку корисни тактики. За помалку вештите и љубопитни лица, можеби е […]

Прочитај повеќе