Уметникот Боб Рос требаше да биде гостин само еден ден на Twitch Creative, со цел да го популаризира каналот. Но, откако неговите видеа привлекоа 5,6 милиони гледачи, Twitch одлучи дека „The Joy of Painting“ ќе се претвори во редовно шоу закажано за секој понеделник. Бидејќи станува збор за маратон од 21 сезона на ТВ серијата, […]

Прочитај повеќе