Во време на забрзано живеење и френетична потреба за мултитаскинг, расеаноста цвета со полна пареа и најчестите жртви се или вашите клучеви или паричникот. Woolet 2.0. е паричник кој нема да можете лесно да го заборавите, камо ли да го изгубите. Наспроти името, кое би можело да алудира дека се работи за волнен паричник, Woolet […]

Прочитај повеќе