Game Changers е одличен серијал документарни филмови од Bloomberg за личностите кои влијаеле на промената на светот. Оваа „епизода“ е за Џеф Безос креаторот на најголемата продавница во светот.

Прочитај повеќе

Game Changers е серијал на Bloomberg преку кој може да се запознаеме со дел од луѓето кои преку технологија го менуваат светот. Секако кога г. Закерберг е во прашање, фокусот е на почетоците и на основањето на најголемата друштвена мрежа.

Прочитај повеќе