Нема совршен пребарувач. Во статистиките од оваа статија видовме дека ниеден пребарувач не вади сосема точни и релевантни резултати, дури ни Google кој всушност имаше полоша статистика од неговите конкуренти. Blekko цели да го промени тоа, и пребарувачот веќе има приближно 1 милион пребарувања на ден.

Прочитај повеќе