Најновото поглавје во ултра-популарната MMO игра, The Elder Scrolls Online се вика Blackwood и е преполно со новитети и механики кои дополнително влијаат на севкупното искуство во играта. Ова се петте работи кои најмногу нè израдуваа со излегувањето на експанзијата! Целосно нова кампања каде принцот на деструкцијата, Мејрунс Дејгон, открива нови планови за луѓето низ […]

Прочитај повеќе