Blacklight: Retribution е солиден наслов кој со години нуди брза и футуристичка забава во бесплатна форма. Играта се појави во далечната 2012 година и, за малку, целосно ќе згаснеше во 2015 година, откако девелоперите Zombie Studios се распаднаа. Во последните три години, издавачот Hardsuit Labs тврдоглаво одбиваше играта да биде голтната од заборавот. По сѐ […]

Прочитај повеќе