Reseach In Motion ги претстави новиот Blackberry телефон Torch и Blackberry OS 6, новата надоградба на оперативниот систем.

Прочитај повеќе

Research In Motions (RIM) го објави првото официјално видео од најновиот BlackBerry OС 6. Објавувањето на ОС 6 се поклопи со вчерашното објавување на два нови модели BlackBerry Bold 9650 и BlackBerry Pearl 3G.

Прочитај повеќе