Една од најпопуларните игри за мрежно препукување станува бесплатна за играње. Од овој момент, па се до 4 декември, шутерот на Blizzard ги отвора портите за сите заинтересирани. Без никакви рестрикции, можете да проверите дали насловот го заслужува вашето внимание и, доколку се збогатите со позитивни импресии, можете да ја купите легендарната едиција со 50% […]

Прочитај повеќе

Онлајн продажбата постави нов рекорд на Black Friday и Cyber Monday.  Онлајн продавниците продадоа стока во вредност од 3.34 милијарди американски долари, а 1.2 милијарди доаѓаат од мобилни платформи. И онлајн и мобилните платформи забележуваат значителено зголемување во однос на минатата година. Споредбено со минатата година онлајн продажбата е 21.6 отсто повисока, а од мобилните […]

Прочитај повеќе

На оригиналниот Black Friday, оној петок се слави по „Денот на благодарноста“ во САД, беа потрошени околу 4,5 милијарди долари. Но, тоа што е интересно е што повеќе луѓе разгледувале производи онлајн наместо да одат во физичките продавници, иако на крај парите повеќе се трошеле во физичките продавници. Забележано е дека 57 отсто од корисниците […]

Прочитај повеќе